Het zal ook niet…

Vandaag eindelijk maar weer eens de auto gewassen. Colin was naar school. Op zich vreemd zo vlak voor de vakantie, maar goed, lekker dagje vrij. Auto de was box ingereden en lekker met water gespeeld. En ja hoor… Het zal niet… Nog geen half uur later:

AutoGewassen

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.