Koningsdag

Vandaag dan voor het eerst koningsdag. Niet eens op de echte koningsdag, want dat zou eigenlijk morgen zijn, want dan is hij jarig, maar dit kwam beter uit… Maar wel de vrijmarkten. Dus op de fiets naar het sierplein, waar Colin naarstig op zoek ging naar diverse game kaarten. Yu-Gi-Oh, Pokemon, en wat niet meer. De oogst was matig. Het sierplein was lang zo druk niet als vorig jaar. Om ons heen hoorden we meer mensen daarover. Het osdorperplein zou drukker zijn. Dus nar het rondje plein weer op de fiets naar het osdorperplein. Dat was wel drukken, maar ook lang zo druk niet als vorig jaar op koninginnendag. Ook hier niets van zijn gading. Wel vlak langs de sloterplas een leuk speeltuig waar hij nog in wilde. Hierna hadden we nog zin om door te gaan naar het vondelpark, dus weer op de fiets. Zelfs het vondelpark was loopbaar! Vorig jaar kon je daar tegen de meute aan gaan staan en werd je vanzelf verder gevoerd. Nu had je zelf de kans om rond te kijken. Hier vond Colin dan eindelijk een blik met spelkaarten waar hij wel wat in zag. Dus 1 blikje kaarten rijker en een euro vijftig armer weer op weg richting huis.

OranjeSpeeltuin

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.