Dag Tanja

Vandaag voor de verandering maar weer eens naar Artis. Je moet wat doen in je vrije tijd toch 🙂 Voor de meivakantie was een vogelspeurtocht georganiseerd. Bij de ingang kregen de kinderen een speurtocht met vragen over vogels. Dus op pad! De vragen waren goed te beantwoorden, maar nadoen wat een vogel voor geluid maakte werd door Colin niet helemaal op prijs gesteld. Dan schijn ik raar te doen of zo… Op weg naar de uitgang bedacht ik me opeens dat de tentoonstelling van Tanja het nijlpaard binnenkort afgelopen zou zijn en ze voorlopig weer naar de opslag zou verdwijnen tot het Groot Museum gerealiseerd was. Dus met Colin nog even een, voorlopig laatste foto gemaakt.

Tanja

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.