Maltaqua

Zo ontdek je opeens dat je favoriete Maltezer duikcentrum zijn Facebook foto heeft aangepast. En die foto komt je dan heel bekend voor. Dat blijkt een van je eigen foto’s te zijn die je ooit eens ter beschikking hebt gesteld aan ze. Uiteraard staat keurig de bronvermelding er bij, maar het is sowieso erg leuk om te zien! Nog even de waardering hiervoor doorgegeven aan Simone, die vervolgens verteld dat het een van haar favoriete foto’s is en ook als screensaver op haar computer staat. Dat is nog veel leuker om te horen. Tot oktober dan maar weer 🙂

Maltaqua

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.