Stukje betonnen muur

Vanmorgen met zijn drietjes op weg naar Katwijk, naar de Pan van Persijn. Een geocache door een mooi stukje natuur daar. Ergens daar konden we nog een flink stuk anti tank muur van de Atlantikwall zien. Dat was de trigger om deze cache te gaan doen. Bij de ingang van het gebied, vlak naast het hutje van de boswachter, had een vogel een nest gemaakt in de metalen paal waar de slagboom aanhing. Bij de grond waren er wat gaten ingerot en die werden gebruikt als ingang. Als je goed keek, zag je in de diepte een aantal opengesperde bekjes van jonge vogeltjes, wachtend op voedsel. Wat een plek om te broeden! Even later zat Colin op zijn manier ergens anders op de oplossing te “broeden”.

Aan het eind van de middag weer naar Only Friends, alwaar je ontdekt dat een van de mede vrijwilligers ook geocacht en een ander het idee heeft in de maling te worden genomen omdat die in eerste instantie niets van het spelletje gelooft.

 

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.