Dodenherdenking

Eindelijk weer eens een fotoalbum toegevoegd. Langzaam maar zeker komen alle vakanties en overige albums op de site.Nu Malta 2013. Gisterenavond op visite geweest bij Anita en Hans. Daar waren we al eeuwen niet meer geweest en op Noelle haar verjaardag hadden we afgesproken weer eens te komen. Colin heeft daar lekker in bed een tukkie gedaan, zodat we gewoon ‘s avonds op visite konden. Dat was een eerste keer voor hem en het ging gewoon erg goed! Vandaag de dodenherdenking, dus de vlag halfstok. ‘s middags nog met zijn drieën uit eten geweest bij Sumo in Haarlem. Beetje bijtijds, maar ondanks dat, net niet op tijd thuis voor de 2 minuten stilte. Die hebben we maar grotendeels net bij de ingang van het dorp gehouden, tegenover de ANWB.

Halfstok

Beginpagina » Dodenherdenking » Vakanties » 2013/10 - Malta, Qawra

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.