nep Lego

Vanmorgen moesten we natuurlijk eerst de laatste hand leggen aan de jeep van nep lego. Gisteren de meeste wagentjes al in elkaar gezet maar nog niet allemaal. Maar dat was vanmorgen snel geregeld. En toen kwam natuurlijk de onvermijdelijke vraag “hebben ze er ook…” in dit geval ging het om een vliegtuigje. Dus maar snel op de site van Sluban gekeken, want dat was het merk van deze bouwdoos. En zowaar, een hele verzameling. Het mooie van dit spul in vergelijking met echte Lego, vind ik dat echte Lego tegenwoordig weinig meer met het oude Lego te maken lijkt te hebben. Te veel speciale delen voor het model wat je gekocht hebt. Deze autootjes kan ik uit elkaar halen en er gewoon een huis van maken. Alle steentjes zijn universeel, met een enkel steentje wat speciaal voor het doel gemaakt is, maar de meerderheid zijn gewoon standaard ouderwetse Lego steentjes. En binnen de kortste keren had mijnheer voor 55 euro aan extra modellen bij elkaar gekozen. Ehh, eerst maar even dit laten bezinken he… In de middag Colin bij het tuincentrum gebracht voor de workshop moederdag. Kan hij lekker een Moederdag cadeau in elkaar knutselen. Het is erg leuk geworden, maar meer mag ik er natuurlijk nog niet over zeggen. Daarna ben ik nog lekker naar Only Friends gegaan om wat duikjes te maken. Na de tweede kreeg ik wel heel erg last van mijn oor, dus de laatste heb ik maar aan me voorbij laten gaan. Op de kant is hulp genoeg nodig, dus ik hoefde me niet te vervelen.

Sluban

About Peter Hofman 2140 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.