Verkeersexamen

Na mijn meivakantie was in meteen gezegend met een stand-by dienst op mijn werk. Dus dat betekende weer een week amper slapen. Ben wel met rust gelaten tot afgelopen zondag. ‘s ochtends vroeg al gebeld voor systemen die niet voor mijn team zij dus ik heb ze doorverwezen naar het correcte team. Later die ochtend gebeld voor een ander probleem, waar ik vervolgens tot acht uur ‘s avonds mee bezig ben geweest. Kon de uren wel meteen vanmorgen gebruiken om een controlepost bij het verkeersexamen van Colin zijn groep 7 te bemannen. Na een korte briefing door de Veilig Verkeer Nederland mensen op pad gegaan naar post 2. Daar kon ik vervolgens Colin en 75 groepsgenootjes, een voor een langs zien komen in met verschillende soorten van spanning op de koppies 🙂 Na het posten, de lijst weer ingeleverd en nog een middagje naar het werk. Nu met spanning afwachten op de uitslag van het examen.

Colins verkeersexamen

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.