Dutch Sahara

Vanmorgen eigenlijk een beetje laat wakker geworden. Had geen wekker gezet. Even snel douchen en ontbijten in het hotel. Dat ging nog allemaal net. Vervolgens uitchecken en op weg naar de Loonse en Drunense duinen a.k.a. Dutch Sahara. Daar was een korte multi cache met de gelijke naam. Kort bleek relatief te zijn. 1 waypoint, waar je vervolgens de coördinaat van de eindcache vindt, wil niet zeggen dat je niet nog een flink eind moet wandelen. En dat bleek 🙂 de coördinaat bleek hemelsbreed iets meer dan een kilometer verder te liggen. Aan de overkant van de Dutch Sahara. Dat we in dit land nog dit soort vlaktes hebben! Vanwege het zonnetje was het nog behoorlijk warm op de zandvlakte, maar we hebben de cache gevonden. Vervolgens moesten we de vlakte uiteraard weer oversteken om terug te komen bij de auto.  Toen hadden we het wel een beetje gehad en zijn op weg naar huis gegaan. Onderweg nog besloten om toch nog een kleine tussenstop te maken bij de geitenboerderij in het Amsterdamse bos. Daar hebben ze namelijk, naast geitjes, ook lekkere ijsjes. Tot diepe droefenis en frustratie van Colin, zag hij kans om met de eerste lik, anderhalve bol chocolade-ijs naar de grond te lanceren. Diep bedroefd liet ik hem achter om een nieuw ijsje voor hem te gaan halen. Deze keer maar een bakje in plaats van hoorntje. Hij bleek achter me aan gesjokt en toen ik bij de ijs balie een bakje met twee bollen chocolade-ijs bestelde, vroeg de mevrouw “is hij gevallen dan?”, waarop Colin het nieuwe ijsje zo kreeg. Sommige mensen hebben ook altijd mazzel hè, dank zij die aardige mevrouw! Ze bestaan nog!

Dutch Sahara

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.