Verkeersexamen

Pak ik Colin zijn tas om hem klaar te maken voor een nieuwe schooldag. Valt mijn oog op zijn certificaat van zijn verkeersexamen! Zeur niet zo papa! Als ik de uitslag weet, hoor je het wel! Hij zei er alleen niet bij wanneer. Bleek dat al bijna een week in zijn tas te zitten. Lekker dan…

Verkeersdiploma

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.