Avondvierdaagse 1

Vandaag was het dan weer zo ver. De jaarlijkse avondvierdaagse. Deze keer de 10 kilometer. Vooraf al hopies commentaar van junior. Hij had gezegd dat hij niet wilde. Het was veel te lang. Het werd veel te laat. En zo voort. Maar toen het moment daar was, ging het toch vrij soepel. Dat kwam misschien mede door het rijkelijk late tijdstip waarop we vertrokken en ons dus nogal moesten haasten. Pas op de koffiestop waren we ingelopen op de rest. Maar alles bij elkaar heeft hij zonder problemen de hele rit afgelopen. Dat was dan dag 1. Nog drie te gaan.

RVS-Avondvierdaagse-1-20140602

About Peter Hofman 2140 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.