Avondvierdaagse 2

Een lekker stressvol dagje op het werk met meer klusjes dan tijd om zo op te lossen. En natuurlijk heeft ieder klusje de hoogste prioriteit. Bweeehhhh… Maar gelukkig konden we lekker rustig dag twee van de avondvierdaagse lopen. Die 10 kilometer hakt er toch wel in. Ook voor Colin is dag twee wat moeilijker. Maar ook deze hebben we weer volbracht. Morgen heb ik een dagje vrij in verband met duikzaamheden bij Only Friends. Hoe kom ik aan die mazzel 🙂 Donderdag weer present voor de laatste ronde en de uitrijking van de medailles.

RVS-Avondvierdaagse-2-20140603

About Peter Hofman 2190 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.