Avondvierdaagse 4

Vanavond liep ik weer mee. En gelukkig was het weer goed weer. Af en toe zelfs een zonnetje.Net als de andere avonden liepen we vrij snel het dorp uit. Deze keer echter gewoon Amsterdam in. Via nieuw Sloten onder de A4 door richting de nieuwe meer. Langs de antennes van Schiphol bij de Riekerpolder. Grappig dat eigenlijk niemand weet wat die twee gigantische platforms zijn. Daarna over wat we vroeger de “oude legerbrug” noemden over de ringvaart. Het was gewoon de oude schipholweg vroeger, maar vanwege de betonconstructie en de hele zware stalen deur had het altijd iets weg van een bunker. Vervolgens weer het dorp in en samenkomen met de 5 kilometer lopers. Bij de tafeltennistafel was de stop voor drinken en de medaille-uitreiking. Als laatste op naar de Groene zoom om aan te sluiten bij de fanfare voor het laatste stukje. Die hebben we ook weer achter de rug! Nu even lekker bijkomen.

RVS-Avondvierdaagse-4-20140605

About Peter Hofman 2136 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.