Hulpje

Van de week druk bezig met het in camouflage kleuren spuiten van hetV2 model. Gelukkig had ik hulp. Colin vond het erg leuk om te helpen en deed gelukkig precies wat ik zei. Hij mocht zich uitleven op de stabilisatie vinnen en de motor gondel. Nu alleen nog de laatste kleur: mosgroen en dan is hij klaar. Volgende projectje wordt een V1. Die wil ik helemaal door Colin laten spuiten.

ColinV2

About Peter Hofman 2190 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.