V2

Zooo, de laatste camouflage laag zit er dan op. De V2 is gespoten in het eerste productionele camouflage-patroon. Hiervoor waren ze nog gewoon zwart/wit geblokt. Hierop volgden overigens nog diverse andere patronen, maar deze vond ik de leukste. Met goede hulp van Colin (die heeft de staartvinnen en de motor gondel gedaan) is dit dan het eindresultaat geworden. Binnenkort nog even langs bij de cache “The Blitz”, de plek waar de eerste V2 richting Londen is afgeschoten om dit model daar te vereeuwigen. En dan ooit nog eens naar de Londense Blitz cache, waar die raket is neergekomen. Daar staat een monumentje ter nagedachtenis van die gebeurtenis.

V2TheBlitz

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.