V1

Na het succes met de V2, mocht Colin zelf de V1 spuiten. De onderkant in mooi baby-blauw. De bovenkant kreeg de mosgroene camouflage kleur. En omdat het zo goed ging, mocht Colin de hulp inroepen van zijn schoolvriendje Ian. Die vond het ook wel erg interessant. Helemaal dat de boel door een of andere metalen cylinder gevoed werd 🙂 Waar zo’n perslucht cylinder niet goed voor is… Altijd schone, droge lucht bij de hand, zonder stroom nodig te hebben. Dat verloopje was een goed zet toen.

V1Ian

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.