Verjaardag

20 juni, mijn verjaardag. Weer een jaar ouder. 49 deze keer. En er is een giga feest georganiseerd! Door Colin zijn school! Oh nee, dat is het eindfeest ter ere van het 50 jarig bestaan van de school. Nou ja, bijna goed. Colin liep zich de hele week al zorgen te maken dat hij niet naar het feest kon, omdat papa jarig was. Ik had echter iedereen al laten weten deze keer niets te doen, juist in verband met dat feestje, maar dat was kennelijk nog niet tot hem doorgedrongen. We werden geacht de kinderen te begeleiden, maar dat regelde zichzelf wel. Er was beveiliging geregeld die er voor zorgde dat er geen kinderen op eigen houtje het terrein verlieten, maar verder liep alles gewoon door elkaar rond en de ouders waren verzameld bij de diverse eet- en drinkplaatsen. De goochelaar was erg leuk, verder heb ik de attracties alleen bekeken. De opblaasbare stormbaan was erg in trek! Daar kwamen ze af en sloten meteen weer achter aan in de rij. Hoewel iedereen officieel maar een keer mocht 🙂

RVS50JAAR

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.