Het belrondje

Vandaag is het dan zo ver. De belronde. Eerst nog naar Apeldoorn voor het werkoverleg, een bespreking over ldap en wat kennissessies, deze keer over backup. Maar vanavond zou het dan zo ver zijn. De voorgenomen reductie lijkt door te gaan een een van ons is het haasje. Hadden we het advies van de OR maar goed gelezen. Of in ieder geval begrepen, want echt duidelijk was het allemaal niet. Tijdens mijn bila kreeg ik al een aanwijzing en tijdens het werkoverleg dan uitsluitsel. Alle reducties gerelateerd aan outsourcing en offshoring moeten via een ander traject bekeken worden, volgens de OR. Dit betekent dus dat wij, voorlopig, buiten schot blijven. Voorlopig dus weer even rustig adem halen. Van uitstel komt ongetwijfeld geen afstel, maar we kunnen in ieder geval rustig de vakantie in. Wij wel. Andere collega’s hadden minder gelukt. Hun reductie was niet afhankelijk van het outsource- en offshoring traject, dus die zijn wel gebeld. En morgen kunnen die dus op gesprek komen om te horen per wanneer ze niet meer hoeven te komen. De indicatie is per 1/7 met een beeindiging van het dienstverband per 1/10. Sterkte mannen!

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.