Below

“Below”, “It Came from Beneath the Sea”, ” Deep Rising”, ik kan er zo in meespelen 🙂 In een poging om de mini action cam mee te kunnen nemen met duiken, heb ik een manier gevonden om hem op mijn duikbril te monteren. Hoe dat in de praktijk gaat werken is nog afwachten, maar het ziet er in ieder geval vast niet uit. Colin is lekker naar een last-minute verjaardagsfeestje. Dat was niet helemaal bij ons aangekomen. Het is dat hij er gisteren over begon, dat Ian het liefst gewoon geld had… Ehhhhh… Watte? In de communicatie was iets niet helemaal goed gegaan, maar even snel navragen vanmorgen en we hadden nog genoeg tijd om Colin klaar te stomen en te zorgen dat hij tegen 11 uur bij Ian was. Lekker met z’n allen naar het bos. Zwembroek mee, voor als het weer meezat. Ben benieuwd!

Below

About Peter Hofman 2147 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.