Meeeeeehhhhhh

Wat een baaldag 🙁 Voor een aantal collega’s de laatste bij KPN. Vorige week is de belronde geweest en een aantal naaste collega’s is verteld dat er geen plek meer voor ze is. Om wat voor redenen dan ook. Per morgen zijn ze vrijgesteld van werk en vandaag was voor hen een voorlichtingsbijeenkomst over een leven na KPN. Gelukkig waren ze weer een beetje bij hun positieven gekomen en de sfeer was niet al te bedroefd. Voor Ton hadden we een poster van een mak schaap, waar hij ons altijd voor uitmaakte, met veel geblaat van collega’s er op. Ondanks dat hij niets wilde hebben of wilde doen, kon hij dit wel waarderen. Om de dag nog wat meer bewolking te geven, werd ik vlak na de pauze voor de BHV opgeroepen in verband met een collega die onwel was geworden. Die is uiteindelijk door de opgeroepen ambulance, naar het AMC meegenomen er controle. Aan het eind van de middag hoorde ik nog dat er gelukkig niets bijzonders gevonden was en dat het waarschijnlijk te wijten was aan spanning. Dat was dan vlak voor ik naar de tandarts “mocht” voor controle. Helaas wist ik dat pas een stuk van mijn kies afgebroken was, dus ik vreesde het ergste. Gelukkig viel de schade mee, heeft Joy de kies geseald en een afspraak na de vacante gemaakt om hem te restaureren.

Meehhh

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.