Waardering

Hoe verrassend. Een flesje wijn naar aanleiding van gedane werkzaamheden voor het Havenbedrijf. Met die werkzaamheden hebben we een boel rechtgetrokken wat krom bleek te zijn. In principe was het werk voor onze off-shore partner, maar het management had besloten dat we het deze keer zelfs zouden doen. Waarom zou dat toch zijn… In ieder geval had ik iets van “ik heb gewoon mijn werk gedaan”, maar ach, een beetje waardering op zijn tijd is niet weg. Aan de andere kant loop je dan even later met je fles wijn langs het lege bureau van een ex collega die vorige week te horen had gekregen boventallig te zijn. Dat is dan wel weer een beetje wrang. Straks nog naar Only Friends voor de laatste duikdag voor de vakantie. Zal wel weer een chaos worden, want ieder duikertje mag een introducee meenemen om te laten zien wat ze allemaal al kunnen. En hoewel dit allemaal van te voren strak georganiseerd wordt, komt daar meestal in de praktijk weinig van terecht. Het loopt meestal uit op een gezellige chaos.

Simpana

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.