Lempdes-Sur-Allagnon

Zo, de vakantie is begonnen. Deze keer op zaterdag gaan rijden ivm de school van Colin en zo. De reis ging zeer voorspoedig. TomTom traffic stuurde ons dwars door Parijs als snelste route en zowaar het schoot gewoon op. Op het laatste moment werden we via de noordelijke peripherique gestuurd, want daar scheen minder vertraging te zijn. Lichtelijk sceptisch toch de aanwijzingen gevolgd en gewoon soepeltjes door Parijs heen. De IJffeltoren nog gezien en de Sacre Couer op de berg. Om half zeven waren we in het hotel, 975 kilometer gereden. Het hotel was gelegen in de bocht van de afslag van de snelweg, dus geen zoekpartijen. Volgens TomTom morgen  nog 505 kilometer naar de camping wat dit dan een van de kortere routes maakt die we ooit gereden hebben. Te moe (en te ongeinteresseerd) voor voetbal. Morgen weer voeg op voor het laatste stukje.

Evan

About Peter Hofman 2229 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.