Riembau!

Lekker geslapen in een nogal oranje kamer… Ze willen ons kennelijk thuis laten voelen. De laatste etappe naar de camping verliep al even soepel als het eerste stuk. Om een uur of twee waren we op de camping. De caravan stond al op het goede plekje. Alleen nog even rechtzetten en de voortent er aan. Alle klusje bij elkaar kostten toch nog wel wat tijd. Maar uiteindelijk stond de boel dan toch. Hoewel de vakantie eigenlijk begint zodra we thuis wegrijden, is nu het meeste harde werk gedaan wat nog gedaan moest worden. De reis is achter de rug. De caravan staat! Vakantie!!!

OranjeKamer

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.