Ehhh, geef mij maar alle dagen zon?!?!

Het komt met bakken uit de hemel! Oke, een beetje regen is niet zo’n probleem, maar er valt nu zoveel water dat de grond te zacht is geworden voor de haringen van de luifel. Die worden er bij ieder briesje uitgetrokken. Dit was niet echt de bedoeling natuurlijk! Het zou tot donderdag “wisselvallig” blijven… Nou weet ik niet wat ze hier wisselvallig noemen, maar het lijkt er op dat afwisselend regen en hoosbuien zijn… Wel een goede gelegenheid om een attractie “binnen” te bezoeken. Moregen naar Barcelona, kijken of we nu eindelijk de Sagrada Familia kunnen bezoeken. En aansluitend is er een mooie berg ten noorden van Barcelona met nog van alles te doen, de Tibidabo. Vandaag nog maar even verbijten.

AlleDagenZon

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.