Caching Coen

Na de teleurstelling over het verlies van Nederland (tja… strafschoppen he, wat zal ik zeggen…) had Coen in de middag toch wel even zin om zijn nieuwe GPSr te testen. Die had ik op verzoek van Bep een poosje terug voor hem geregeld, zodat hij zelf ook kon zoeken. Eerst maar naar de plek van een mysterie die ik thuis al had opgelost. Van de week al even wezen kijken, maar in de rimboe niet kunnen vinden. Op de camping toch maar even de coördinaten bekeken en ja, als je de verkeerde getallen intikt, kom je op de verkeerde plaats uit… Vandaag met de goede getallen op weg. Ter plekke bleek weer eens dat de kortste route vaak niet de slimste is, want we stonde voor een hek, 15 meter van de cache af. Dus maar even omlopen om het natuurparkje via de reguliere weg te betreden. Ter plekke bleek alleen het stukje klittenband te vinden te zijn waar hoogstwaarschijnlijk het cache doosje aan heeft gehangen. Helaas, die heb je er ook bij. Straks maar even op de site melden dat hij geript is. Dan maar verder naar de volgenden. Dat was een TB hotel. Ofwel een grote houder waar dus makkelijk een of meerdere travel bugs in konden. Nou, hier was echt werk van gemaakt. Het was een echt hotel. Een houten kistje met verschillende kamers. Badkamer, slaapkamer, toilet, helemaal echt! De vier bewoners die er waren, hebben we er uit gehaald en meegenomen voor hun volgende etappe. Nog twee caches later zijn we weer naar de camping gegaan.

CachingCoen

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.