Nog wat oude berichten – Colin

Aangezien de internet verbinding in Spanje dusdanig slecht was dat het alleen maar een grote ergernis was om alleen al te proberen iets te plaatsen, nu achteraf nog maar wat kleine impressies. Op weg naar de piza-per-meter zien we deze op het parkeerterrein. Oke, ben geen Impreza-fan, maar deze jongen is wel mijn inspiratie geweest voor de naam van ons kind.

ColinMcRae

Peter Hofman
About Peter Hofman 1944 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.