Laatste vakantiedag.

Zo, gisteren dus weer thuis aangekomen. Alles uit de auto gehaald. Nog niet alles opgeruimd, maar dat gaat langzaam maar zeker de goede kant op. De dakbox naar boven gehaald. Die moet even nagekeken worden, want ik ontdekte een scheurtje net boven de aansluiting met het mechanisme wat de klep open houdt. Eens kijken hoe we dat gaan repareren. De dakdragers nog even laten zitten, want daar moeten misschien de fietsdragers op voor het weekendje Groningen. Ik ga dan wadlopen met wat collega’s en Monique heeft aangegeven met Colin mee te willen. Dan gaan die samen waarschijnlijk Colin zijn vakantievriendinnetje in Groningen opzoeken en kom ik zaterdagavond naar het hotel. Dan hebben we zondag nog samen om wat leuks te doen daar in de buurt. De waterdichte zak is weer teruggebracht door Annet. Die had hem geleend voor toevallig dezelfde wadloop tocht, maar dan een week of drie geleden. Nu naar bed, morgen weer aan het werk!

Wadloopzak

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.