Voorbereidingen…

Zo, de eerste werkdag was weer begonnen. Welkom geheten door diverse pagina’s e-mail stonden op me te wachten. Daar eerst maar eens doorheen worstelen. Om te beginnen, weggooien wat inmiddels al niet meer van toepassing is. Dan de rest. In de pauze maar even naar de Bristol in de Amsterdamse poort. Het volgend weekend gaan we namelijk met wat collega’s wadlopen en daar moet je hoge schoenen voor aanhebben. Na de tocht zijn die direct rijp voor de sloop, dus dat moeten niet al te dure schoenen zijn, of in ieder geval schoenen die hun diensten al lang en breed bewezen hebben. Er was nog precies 1 paar kano’s waar ik in kon. En dan alleen nog maar in grijs. Nou maakt de kleur op zich vrij weinig uit, want die is na drie stappen in de modder niet echt meer te zien, maar gelukkig lag er in de bak roze niets in mijn maat 🙂 Vanmiddag nog even naar de tandarts om mijn gebroken kies te laten restaureren. Joepie!!! Not 🙁 Dan nog een vaag pakketje ophalen bij DHL. Komt uit Bristol, Groot Brittanie… Ben benieuwd. Ik had volgens mijn niets meer in bestelling staan.

WadTrappen

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.