Mysterieus pakje

Nou, het mysterieuze pakje opgehaald. Bleek afkomstig te zijn van PADI. Nog steeds ging er geen belletje rinkelen. Thuisgekomen de doos open gemaakt. Bleek ik inmiddels 20 jaar lid te zijn van PADI en kreeg daarvoor een oorkonde, een pin en een plexiglas blok met het PADI logo en mijn naam er op. Toch wel een leuke verrassing! De bestelde trekhaak bleek niet op voorraad, dus dat wordt volgende week. De tweede werkdag viel nog steeds niet mee. Nog steeds niet door alle mail heen. Mede door het constant betrokken worden bij andere zaken. Het is duidelijk vakantie tijd: er is bijna niemand.

PADI20JaarLid

About Peter Hofman 2229 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.