De reis naar Spanje en terug.

Alle gegevens weer uit de GPSr gepeuterd en voor de lol maar weer eens door GPSVisualizer gehaald. Het werkt nog steeds leuk 🙂 De zomer routes zijn wel hoofdzakelijk erg hetzelfde allemaal, maar dat moet de pret niet mogen drukken. Als extratje deze keer ook de routes van de cache dagen gemapt. Volgende stap is het uitzoeken van de fotos en het uploaden van de albums. Wordt vervolgd… Verder straks nog even Amsterdam in voor het geocaching event Swedes in Amsterdam, die meteen het “Socializer souvenir” oplevert uit de “7 souvenirs of august” uitdaging. Dat wordt dan nummer drie van de zes. Morgen misschien de webcam bij station zuid en het weekend een mysterie op de afsluitdijk en een earthcache onder Groningen. Dan heb ik de zes binnen en krijg ik de zevende gratis.

Spanje heen en terug:

Nog wat geocache routes:

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.