7 Souvenirs of August

Na het aangepaste wadloopprogramma van gisteren, vandaag rond Groningen nog wat gecachd. Eerst nog wat foto’s van het toch wel erg mooie hotel gemaakt. We hadden een super kamer, precies op de bocht van het hotel. Daarna eerst het “Zwerfstenengezelschap van het Spierveen” bezocht. Deze EarthCache bevond zich midden in een woonwijkje waar op een klein grasveldje een verzameling oude zwerfkeien te vinden was. Heel apart zo tussen de woonhuizen. Na het beantwoorden van de vragen en het maken van de foto op weg naar een tweede. Dit was de “Bult van Buist“. Een plek waar restanten uit de verre oudheid gevonden waren. Toen daar ook de vragen beantwoord waren en de foto’s genomen, konden we op weg richting afsluitdijk. Uiteraard was daar ook nog een cache te scoren. Deze keer een raadseltje wat al een poos opgelost in de kast lag, maar de afstand maakte dat het wat langer duurde om hem te scoren. Maar nu dus ook “de Kazematten” te pakken. Was nog een leuke kruip-door-sluip-door om de brug over te komen tussen het parkeerterrein en het kazemattenmuseum. Op het parkeerterrein kwam ik Eize en Sanne nog tegen die op weg naar Limburg, de lange route name om zo veel mogelijk van de kust te zien. Met het loggen van deze mysterie cache, zijn de zes te behalen geocaching souvenirs in de pocket en krijg ik de zevende er bij!

7SouvenirsOfAugust

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.