Noodroep…

… van de buurvrouw. De site van Chananja had opeens een heel ander uiterlijk gekregen. En natuurlijk niets gedaan. Oh ja, wat plugins geupdate. Hellup… Mijn site had voor dezelfde plugins dezelfde versies, dus daar zou het niet aan liggen. Het leek er op dat bestanden weg waren. Maar alle bestanden bleken nog gewoon aanwezig.  Uiteindelijk ontdekt dat er wat verdwaalde .htaccess bestanden waren die de weergave blokkeerden. Waar ze vandaan kwamen? Geen idee, maar na verwijdering zag de site er meteen weer een stuk beter uit. Vandaag ook de wadloop foto’s van de collega’s gekregen. Wat een zooitje ongeregeld zeg!

Wadloopgroep

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.