Trekhaak

In de vakantie besloten toch maar een trekhaak te laten monteren, ondanks de nogal prijzige optie om hem achteraf te laten inbouwen in plaats van direct bij aanschaf. Maar het vooruitzicht om nu drie inmiddels flinke fietsen in de dragertjes op het dak te moeten gaan tillen wordt te veel. Toen de fiets van Colin nog gewoon in de kofferbak kon, ging het nog wel, maar nu… Bweeehhhh…. Na wat zoeken en mailen een adres in Hoofddorp gevonden met de laagste prijs. Op zich was het al een uitdaging om een adres te zoeken die de trekhaak ueberhaupt kon leveren… Maar vandaag was het dan zo ver. Auto weggebracht, leenautootje mee en karren maar. Aan het eind van de middag weer de wisseltruuk de andere kant op gedaan en met een afneembare trekhaak naar huis getuft. Het mooie is dat met afgenomen trekhaak, niets aan de auto te zien is. De koppeling zit achter de bumper en de contactdoos wordt ook achter de bumper geklapt. Morgen het de fietsendrager maar eens passen.

TrekhaakLeenAuto

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.