Artis

Vanmorgen eerst naar Sanquin om bloed te geven. Komt daar de buurman van Astrid me tegen. Ik had hem niet herkend, maar hij mij wel. Vervolgens nog even naar Hoofddorp om de witte kentekenplaat nog op te halen. Die was gisteren nog niet binnen toen ik de auto kwam halen. En toen weer eens naar Artis. Kijken wat ze nu allemaal aan het verbouwen waren 🙂 Het nieuwe luipaardverblijf begint al vorm aan te nemen. Kan niet wachten tot dat af is. Artis veranderd langzaam maar zekere toch in een moderne dierentuin. Gelukkig blijven de oude gebouwen nog in hun oude staat en worden die geïntegreerd in de nieuwe look. Maar wat uiteraard het meeste opviel was dat de grote speeltuin verbouwd was! Eerst haastig op weg naar het restaurant om te eten, want het regende toch… Tot we langs de speeltuin kwamen, Colin de vernieuwde waterpomp zag en daar natuurlijk meteen naar toe wilde… Hoezo regen?!?!?!? Toch hem bewogen eerst mee te gaan eten en daarna naar de pomp. Kon daar toen even lekker rustig zitten om toe te kijken hoe het duikbouwen vorm kreeg. Als de delta werken weer een opknapbeurt nodig hebben is er nu al jeugd genoeg om dat voor elkaar te krijgen!

ArtisNieuwePomp

About Peter Hofman 2190 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.