Disney in Concert

Vandaag was er een voorstelling in het concertgebouw van Disney liedjes. Vanwege mijn standby dienst leek het me beter maar niet te gaan. Je zult altijd zien, blijf je thuis word je niet gebeld, maar o-wee, de eerste tonen zijn nog niet door het concertgebouw gegaan of je telefoon gaat… Dus Monique en Colin zijn samen gegaan. Ik heb ze naar het eindpunt van lijn 2 gebracht, want er zaten ook nog ov-kaartjes bij de concertkaarten, dus ze hadden vervoer van deur tot deur. Ik heb ondertussen de fietsendrager maar eens goed afgesteld op de trekhaak. Die kon nog een beetje heen en weer schuiven. In eerste instantie leek het afstel mechanisme niet veel uit te maken, maar het was gewoon een kwestie van genoeg doorklikken. Nu zit de drager muurvast en kan toch nog eenvoudig gemonteerd en gedemonteerd worden. De kabels meteen met tie-wraps vastgezet aan de buizen van de drager, dan slingeren die ten minste ook niet mee rond. Ook nog een nieuwe dop voor mijn vulpen besteld. Die was ergens in Spanje uit mijn rugtas gevallen denk ik. Tijdens het Geocachen, dus afgezien van het feit dat ik niet precies weet waar, zou het toch een zoektocht door een rimboe worden vrees ik. Gelukkig kon ik zo een nieuwe bestellen. Later in de middag Colin en Monique weer opgehaald bij lijn 2. Het was erg leuk geweest. Ze hadden ook nog bekenden gezien in het concertgebouw.

MetFietsDrager

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.