Malawi Geisha Mzuzu

Vandaag een druilerige dag. Gelukkig weer de laatste van de stand-by dienst. Nog even doorbijten tot morgenochtend. Daardoor weinig gedaan vandaag. Beetje opruimen en toch naar het Amsterdamse bos voor een pannenkoek. Dat was al weer een poos geleden! Gelukkig wel weer een nieuwe voorraad koffiebonen binnengekregen. Da Malawi bonen waren een poosje niet leverbaar vanwege geen oogst of zo, maar nu waren ze weer te bestellen. Ik kan dus weer een poosje genieten van de aparte koffie. Zo meteen alleen nog even kijken wat voor lampen er precies in de auto gaan, dan kan ik daar ook eens een setje HID lampen voor bestellen.

MalawiGeishaMzuzu

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.