Bijkomen bij de koffieautomaat

Zo, nou, hehe, de standby week zit er op. Viel erg tegen deze keer. Misschien omdat hij ook zo kort na de vakantie viel. Een keer gebeld op woensdagavond. Bleek niet eens voor ons te zijn, lekker hoor! En vanmorgen al op de zaak nog een keer. Maar gelukkig hebben we een paar stevige koffie automaten staan. Dubbel uitgevoerd, want o wee als er eentje leeg of stuk is !!! Wat wie ook zegt, dat zijn de belangrijkste apparaten hier in het gebouw 🙂 En nu weer rustig aan naar de volgende dienst, gelukkig pas over een week of acht.

Koffie!!!

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.