Paniek!

Aansluitend op het werk met Colin en Monique naar “Hoe tem je een draak 2” Wel apart. Na werktijd, spullen laten liggen en met de metro naar Pathe arena. Daar kwamen Colin en Monique met de auto naar toe. Gezellig samen naar de film. Aansluitend nog even bij Perry Sport kijken naar trekking schoenen, maar daar niet voor geslaagd. Colin en Monique weer met de auto naar huis, ik nog even langs mijn werk om mijn spullen en de motor op te halen. Nou… De eerste uitdaging was om weer het gebouw in te komen. De intercom horde ik al vanaf de straat brullen. Die was iemand vergeten uit te zetten. En als die aan staat, werkt de bel niet… Heel handig… Na veek gebrul in de intercoim leek iemand het door te krijgen. Maar toen begreep die person kennelijk niet dat ik buiten stond en naar binnen wilde. Maar ook dat kreeg ik eindelijk aan zijn verstand gepeuterd. Dus, speullen gepakt en naar huis. En toen begon het echt… Monique aan de telefoon net Pathe. Ze was haartelefoon kwijt geraakt. Maar Pathe kon haar niet helpen. Ze konden ook niet doorverbinden met de bioscoop zelf. Ze moest een formulier op de website invullen en dan zou er binnen drie werkdagen wel iets gebeuren… Ehhh, lekker handig. Dan ligt die telefoon er zeker niet meer. Een ander optie was om zelf maar terug te gaan naar de bioscoop. Ik stond toch nog met mijn motorpak aan, dus ben maar weer opgestapt. Bij de bioscoop aangekomen verteld wat er aan de hand was. Er werd toen in een porto gevraagd of de telefoon gevonden was. Dat was niet het geval. Punt. OhhhKeee…. En nu? “Hoezo?” Nou, kan er niet iemand even gaan kijken misschien… Zaal2, rij 1, stoel 12??? Nee, dat kon niet want er was een voorstelling aan d egang en misschien zat de zaal wel vol en weet ik wat allemaal. Kortom,  ze mochten iets, konden niets, deden niet en wilden niets. Ja, om kwart over negen als de film afgelopen was. Na overleg met Monique maar besloten om dat dan maar af te wachten. Sjee wat is de Amsterdamse poort saai ‘s avonds 🙁 Ondertussen maar even getankt met de motor dan. Om een lang verhaal niet nog langer te maken: om kwart over negen had ik de telefoon weer in mijn handen. Iemad had hem gevonden en ingeleverd. Ze betsaan dus nog! Eerlijke mensen. Monique weer blij.

hoetemjeeendraak2

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.