HP SIM

Vandaag dag 1 van de driedaagse cursus van Hewlett Packard – System Insight Manager. In eerste instantie een beetje balen, want daardoor zouden we de BBQ bij Roel thuis missen, maar gelukig is die vanwege het weer toch afgelast. Is iets minder jammer dan. Dagje leuk pielen met management software. De lunch was perfect. We kregen een lunch bon en konden opscheppen wat we wilden. Na de dag nog een cache opgepikt vlak bij. Die zorgde weer dat er een dag zonder caches afgestreept kon worden. Het was wel even zoeken, want hoe dichter ik bij kwam, hoe groter de afwijking van de GPSr werd, maar toch gevonden.

HP-SIM

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.