Franse fanmail

Wat een verrassing, post uit Frankrijk. Ik voelde de bui al hangen. Bep had ook al Franse post gehad. Nog een van de nadelen van een verenigd Europa. Justities werken samen. Ik had ergens de maximum snelheid overtreden. En tegenwoordig krijg je die fan-mail gewoon thuisgestuurd dus. Nou ja, als het bij deze blijft. Ze zijn goedkoper dan in Nederland, net als de benzine overigens.

Te snel

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.