Nieuwe schoenen

Na de wad loop tocht op de toch wel waardeloze Bristol gympies en de geocache tochten in Spanje, nu toch maar eens besloten om een keer fatsoenlijke wandelschoenen te kopen. Na wat rondkijken, behoorlijk duizelig geworden van de merken, types, classificaties en zo. Had wel begrepen dat je ze in principe een halve maat groter moet nemen en moet letten op vibram zolen. Maar verder… Dus maar gewoon naar Bever zwerfsport. Kost wat meer, maar dan heb je meestal ook wel iets. Aan de medewerker verteld wat ik van plan was er mee te doen en hij kwam vrij snel met twee opties aan, iets van HanWag en iets van Meindl. Alle twee gepast en wat rondgelopen. De Hanwags zaten toch lekkerder. En liepen ook beter, dus daar maar voor gekozen. Op de terugweg nog in de file gekomen omdat de Velsertunnel dicht was. Nu blijkt dat dus te komen door achterstallig onderhoud. Gisteren was er stroomstoring geweest waardoor de pompen die de tunnel watervrij houden, niet meer werkten. Met probeert nu nog steeds te achterhalen waar die storing vandaan kwam. Misschien toch maar beter dat ze hem even dicht houden.

HanWag

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.