Op de fiets!

Colin vanmorgen op de fiets naar school. Oke, tot zover niets bijzonders. Maar deze keer ging hij voor het eerst alleen! Mams is alleen even meegelopen om hem voor het eerst te helpen zijn fiets uit de box te halen, maar vervolgens ging hij alleen naar school. Aangekomen nog even gebeld dat hij veilig was aangekomen. En na school nog even bellen om aan te kondigen dat hij er weer aan kwam, maar verder ging het prima. Thuisgekomen nog even geld gehaald om iets bij Bakker Bakker te halen en zoef, weg was hij weer. ‘s middags naar Vrijbuiter om een 13-7 pins adapter voor de nieuwe trekhaak te halen. Nu kunnen we ten minste zowel de oude 7 pins stekers als de niewe 13-pins aansluitingen inprikken. Daar kwamen we ook meteen de Skottel paella pan tegen die we ook maar meteen hebben ingeslagen. Als afsluiting van de dag samen bij Eetze gegeten. Morgen weer werken… Was al weer bijna vergeten dat vandaag mijn vrije dag was 🙂

AlleenNaarSchool

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.