Tulp

De naam van het monumentje op Westgaarde, waar je een herdenkingsplaatje kan laten plaatsen. Dat hebben ma en ik ajren geleden nog gedaan voor pa. Ik vond het toch wel vervelend dat er niets was waar ik naar toe kon gaan. Dus toen hebben we een plaatje op het monument laten zetten. En zo nu en dan ga ik even langs. Soms als ik me rot voel, soms als ik me juist erg goed voel. Vandaag was er vlak bij weer een cache beschikbaar, dus kon ik dat meteen combineren. De cache, Het vogeltje is (nog niet) gevlogen, was sinds kort weer online, dus die kon nu eindelijk gepakt worden. En dan ook nog op een nul-caches-dag.

MonumentTulpWestgaarde

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.