Duiken op de Boreas, Palamos, Costa Brava, Spanje

Foto’s Spanje 2014

Zo, eindelijk maar weer eens een fofoalbum online gezet. Eigenlijk is het helemaal niet zoveel werk, maar je moet er even voor gaan zitten. Het gaat nu om de foto’s van afgelopen zomervakantie in… jawel! Spanje 🙂 Hoe verrassend 🙂

Het album:

Beginpagina » Foto's Spanje 2014 » Vakanties » 2014/07 - Spanje, Platja d'Aro

Duiken op de Boreas, Palamos, Costa Brava, Spanje
Duiken op de Boreas, Palamos, Costa Brava, Spanje
About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.