Only Friends again

De zomervakantie zit er weer op en het duikseizoen bij Only Friends is weer begonnen. De hele club was weer compleet. Johan had tijdens de vakantie alle apparatuur nagekeken en onderhouden, dus alles liep weer soepeltjes. Bij binnenkomst werd ik al meteen geroepen door een van de friends die graag met me wilde duiken. Moest ik me nog haasten ook 🙂 Maar goed, dat doe je dan graag. Na het plonzen, leek het er op dat de verwarming een tandje hoger stond als voor de vakantie, want het water was aangenaam warm. Onderweg naar huis, voor het eerst goed kunnen genieten van de nieuw verlichting van de auto. Wat een bak licht geven de nieuwe lampen! Maar gelukkig alleen op de weg. De huidige Xenon verlichting is inderdaad een stuk beter als de eerste generaties. Geen spreidlicht, geen hoge stralen, maar gewoon daar waar je het hebben wil: op de weg in in de rechter berm.

OnlyFriends

About Peter Hofman 2136 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.