Klaar voor klusjes en tripjes…

Vandaag glasvezelmatjes en polyester gehaald om de aankomende scheur in de dakbox te repareren. Morgen maar doen. Werd ook gebeld dat mijn beeldschermbril klaar was, dus die kan ik morgen ook op gaan halen. Verder blijkt er nog een pakje uit Venlo te liggen bij GLS Amsterdam. Ook in de agenda voor morgen. Dan vandaag nog langs de ANWB voor afbuig stickers om de koplampen tijdelijk geschikt te maken voor Engeland, waar ze aan de verkeerde kant van de weg rijden. Daar hoef ik nu nog even niets mee, maar pas als de gewenste trip naar Bletchley Park aanstaande is. Ook nog naar een andere ANWB vestiging gereden, waar ze nog wel Franse tol transponders hadden. Ze zouden eind augustus weer te koop zijn, maar in Amstelveen waren ze al weer uitverkocht. De dame heeft voor me gebeld naar vestiging osdorp en daar hadden ze nog. Dus vanaf heden geen oponthoud op de Franse tolwegen meer. Al met al een druk dagje geweest en morgen nog een drukke dag voor de boeg.

Klusjes

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.