Slordig parkeren

Dag van de klusjes. Vanmorgen eerst naar de brillenwinkel om mijn beeldschermbril op te halen. Colin bleef nog even lekker achter de computer hangen. Vervolgens samen de hort op naar het Amsterdamse bos. Voor het middageten alle twee een lekkere pannenkoek naar binnen gewerkt. Vervolgens nog naar GLS in Amsterdam om een pakketje op te halen. Dat was mijn magneetbril. Eens kijken of dat ook bevalt. Sowieso handig om hier en daar een leesbril te hebben liggen, want ik vergeet hem nog steeds regelmatig. Op weg naar huis zei ik “kijk Colin, daar komt de nieuwe snelweg om het dorp heen te liggen”. Iets later volgde “volgens mij hoort dat niet zo”. Bleek er een of andere graafmachine van het talud afgerold te zijn. Die lag nu half op zijn kop in het zand gedoken. Snel nog even omgereden naar de dijk naar Lijnden om te kijken. Beetje gevalletje slordig parkeren :)n In de middag dan nog maar de dak box repareren. Twee glasvezelmatjes waren snel genoeg op zijn plaats gelijmd met de bijgeleverder hars. Na uitharden bleek de box toch iets te veel beweging te hebben want het matje begon toch los te breken bij het dicht drukken van de bovenkant. Binnenkort maar proberen de harde laag die er nu opzit, vast te poppen en nog af te dekken met twee extra matjes. Dan wordt de boel hopelijk op zijn plaats gehouden.

De bril:
Beeldschermbril

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En de slordige parkeeractie:
SlordigParkeren

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.