De IJsvogel

Monique kwam er via iemand in de clan achter, dat ze in Arcen ergens Bierenbitter hadden. Ik kende Graanstokerij De IJsvogel al van een bezoekje vorig jaar, dus dat hebben we nu maar eens dunnetjes, samen, overgedaan. Eerst een rondleiding door de oude watermolen, gevolgd door een korte les, alcohol distilleren 🙂 Daarna nog uitleg over hoe de verschillende smaken tot stand kwamen, afgesloten met een glaasje naar keuze om eens te proeven wat er dan uitkwam. Tja, een glaasje was toch wat bekerkt om de smaken goed tot je te nemen, dus aansluitend hebben Esther en Monique nog ieder een “proefbankje” likeur genomen met beiden, drie verschillende smaken natuurlijk. ‘s avonds weer gegeten in Steakhaus Walbeck in Geldern. Daar moet je dus tegenwoordig gewoon reserveren! Steeds meer Nederlanders ontdekken dit culinaire hoogstandje. De vertegenwoordiging Nederlanders is erg hoog.

DeIJsvogelCollage

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.