LensTag

Er is weer een nieuw initiatief om te voorkomen dat camera uitrusting gestolen wordt. Of in ieder geval om te voorkomen dat gestolen goederen ongemerkt verkocht worden – LensTag Op die site kun je al je camera uitrusting registreren met bijhorende serienummers. Je moet uiteraard nog een bewijs van eigendom aanleveren in de vorm van fotos van het serienummer, bonnen of garantiebewijzen. Als je spullen gestolen worden, kun je die hier dan als zodanig aanmerken en iemand die iets tweedehands wil kopen kan dan desgewenst controleren of het als gestolen geregistreerd staat. Onder het mom “baat het niet dan schaadt het niet”, maar eens wat spullen geregistreerd. Je moet ergens beginnen. Aan het eind van de dag nog even langs Cor geweest om mijn pruik te laten fatsoeneren. Dat werd onderhand de hoogste tijd! Colin kon ook meteen mee, dus die ziet er weer tip-top uit voor de schoolfoto volgende week.

LensTag20140916

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.