Hertjes

Vanmorgen de Amsterdamse Waterleidingduinen bezocht. Twee dikke camera’s met dito objectieven mee. Kijken wat het verschil is tussen mijn eigen, oude Nikkor 80-400 en een modernere Sigma 150-500. Voor ik mijn camera af had laten stellen waren de Nikkor resultaten nogal bedroevend, maar na het kalibreren ging het een stuk beter, met dank aan Ton van ChipClean. Geen vosjes gevonden, en de hertjes die ik tegenkwam waren zo dichtbij dat de teleobjectieven niet echt van pas kwamen, maar wat verder dan toch twee damherten op respectabele afstand… Nou Tom, conclusie… Ik houd mijn geld nog even in mijn zak.

DamHertAWD

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.